• Lorem ipsum
Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...

De stage van Sterre!

30 Mar 2022
door Sterre de Jong

Hoi!

Mijn naam is Sterre en ik ga jullie in dit blog wat vertellen over mijn stageperiode van 22 nov 2021 t/m 17 maart 2022!

Ik doe de opleiding Marketing, Sales & Hospitality op de Rooi Pannen in Breda. Het was mijn taak opzoek te gaan naar een stage waar ik me bezig kon houden met taken die binnen deze sector vallen. Ik vond het best lastig om op zoek te gaan naar een stage maar kreeg gelukkig veel hulp van mijn familie! Mijn moeder kwam met het idee om bij Lotz&Lot te solliciteren. Ik stuurde een mailtje met mijn cv, motivatie en de taken waarmee ik me vanuit school bezig zou moeten houden. Ik werd aangenomen en was super enthousiast om van start te gaan bij Lotz&Lot!

De start van mijn stage

Mijn stage startte op 22 nov 2021. Oftewel de drukste tijd van het jaar als het gaat om marketing. De feestdagen waren in zicht dus er moest flink wat gebeuren. Ik vond het superleuk om meteen overal in te duiken en werd super goed begeleid in de werkzaamheden. Mijn eerste stagedag was dan ook meteen de ‘party collection’ fotoshoot. Ik was in de eerste week al blij verrast over de werkzaamheden en was heel benieuwd wat voor leuks er nog zou gaan komen.

Mijn taken binnen het bedrijf

Ik doe de opleiding Marketing, Sales & Hospitality op de Rooi Pannen in Breda. Een van de werkzaamheden vanuit school waren o.a. dat ik me bezig moest houden met het maken van online en offline promotiemateriaal voor Lotz&Lot. Nou, ik kan je vertellen dat ik veel meer leuke dingen heb mogen doen!

Voorbeelden hiervan zijn fotoshoots voorbereiden (denk aan locatie bepalen, kledingsetjes uitkiezen met bijbehorende accessoires etc.) , mooie foto’s maken van nieuwe kledingitems, sieraden en tassen, blogs schrijven over nieuwe collecties en nieuwsbrieven schrijven voor de klanten van Lotz&Lot. In deze nieuwbrieven gaf ik de lezer een soort ‘voorproefje’ over wat er aan gaat komen qua collecties maar gaf ik de lezer ook verschillende styling tips!

Ook mocht ik ook de webshopbestellingen inpakken, daar een kaartje bij schrijven en deze op de post doen. Daarnaast stond ik ook wel eens voor in de winkel om de klanten te helpen met bijvoorbeeld het zoeken van een cadeautje en de klant daarbij zo goed mogelijk te adviseren.

Mijn taken waren zoals je hoort super gevarieerd en elke dag stonden er weer andere leuke werkzaamheden op mijn planning!

Wat ik het leukste vond aan mijn stage

Zoals ik net vertelde, vond ik het superleuk en fijn dat elke dag een andere inrichting had! Zo krijg je elke keer weer zin om nieuwe dingen te doen en te leren. Nog een ding wat ik heel erg leuk vond aan mijn stage is dat ik gewoon helemaal mezelf kon zijn. Ik merkte dat ik er de eerste week nog een beetje in moest komen maar daarna voelde ik me helemaal op mijn plek! De meiden die bij Lotz&Lot werken zijn stuk voor stuk echt top meiden! Ik heb heel veel gelachen en het belangrijkste, heel veel geleerd!

Niet alleen de werkzaamheden maakte mijn stage superleuk, ook het team binnen Lotz&Lot is supergezellig! Ik heb er zelfs goede vriendschappen aan over gehouden!

Wat ik nog extra kwijt wil

Niet alleen heb ik veel geleerd over marketing, ik heb ook heel veel geleerd over mezelf! Hier ben ik alle meiden waarmee ik heb gewerkt heel erg dankbaar voor. Ik heb echt een hele leuke en leerzame tijd gehad en ik ga nog heel vaak langskomen om lekker te shoppen;)
Ik ga iedereen echt heel erg missen en ben super blij dat ik mijn stage bij Lotz&Lot zo succesvol heb kunnen afronden!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »