• Lorem ipsum
Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...

HOLIDAY GIFTSHOP | Gift inspiration!

15 Dec 2022
door Amber van Overveld

Onze holiday giftshop is weer gevuld met de leukste items voor de feestdagen! In dit blog geven wij tips voor het perfecte cadeautje voor jouw geliefde, vriendin of familielid!

Nunoo bags
Ons nieuwste tassenmerkje Núnoo heeft de mooiste tasjes om cadeau te geven (en krijgen)! Of je nu houdt van een basic tasje of liever gaat voor een statement bag, Nunoo has it all. In de nieuwste collectie shop je een prachtig gouden tasje, een met luipaarden print en een tas van teddy stof. Maar ook een perfect klein zwart tasje kan niet ontbreken. Met zilveren en gouden details of zelfs met studs.

Horloge
Jouw dierbare verrassen met een horloge is natuurlijk altijd een goed idee! We hebben veel nieuwe modellen van Rosefield en Cluse binnengekregen. Een nieuwe trend die wij prachtig vinden is de full colour watch. Een gouden horloge met gouden wijzerplaat. Bij zowel Cluse als Rosefield is deze te shoppen. Ook op het nieuwste horloge van Rosefield, die een armband en horloge combineert, zijn wij helemaal verliefd!

Sjaals
Je shopt nu een nieuwe collectie van onze heerlijk warme sjaals. Dit is een perfect cadeautje in deze koude wintermaanden! Bij LOTZ & LOT shop je sjaals in allerlei kleuren en modellen. Zo een heerlijk beige dikke sjaal of een grijze omre sjaal met franjes. Ook een basic zwarte sjaal, die mega zacht is!

Gift items
De nieuwste collectie van The Gift Label is een perfect cadeau voor de kerstdagen. De meest heerlijke geurkaarsen en geurstokjes. In verschillende stylen en kleuren zodat het prachtig is in ieder interieur!

LOTZ & LOT giftcard
Het is soms ook zo moeilijk om een cadeautje voor een ander te verzinnen. Daarom is iemand verrassen met een LOTZ & LOT giftcard altijd een goed idee! Zo kan diegene zelf haar perfecte cadeau uitkiezen. Wij maken er een mooi cadeautje van zodat hij een eyecatcher is onder iedere kerstboom.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »