• Lorem ipsum
Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...

NEW COLLECTION | A day at the Beachclub

13 Jul 2022
door Amber van Overveld

Yay! De leukste nieuwe zomercollectie is nu uit! De collectie bestaat o.a. uit lange jurken, playsuits, setjes, kimono's en de mooiste tassen! En natuurlijk onze nieuwe sieraden niet te vergeten. In deze blog lichten we jullie onze favoriete items van deze collectie toe! 

Maxi satin dresses

Onze lange satijnen jurken zijn een musthave voor deze zomer! Combineer de jurk met een slippertje en beachbag en je maakt hem wat meer casual. Draag ze met een mooi hakje en ze zijn perfect voor het uiteten op jouw vakantie. Heb je nog een feest of bruiloft op de planning? Ook daarvoor zijn deze jurken perfect! Ze zijn beschikbaar in 4 mooie kleuren. Je shopt ze hier!

Tetra stof items

In de nieuwe collectie vind je super veel items met het populaire tetra stofje! Deze items zijn gemaakt van 100% katoen en perfect voor warme temperaturen. En het geeft ook nog eens een hele speciale look! In deze collectie shop je de mila tetra jurkjes in 2 kleuren, met een mooi ceintuurtje in de taille. Ook shop je het Lola setje, bestaande uit een blouse en skort en de mooie Viv maxi dress. Last but not least, een playsuitje met een leuk one shouder detail!

  

Rosefield

Rosefield heeft ons verrast met hun mooie nieuwe modellen horloges! De nieuwste modellen hebben een sunray wijzerplaat wat zorgt voor een speciale look. Ga voor een volledig goud of zilver horloge of voor een mooie combinatie zoals the Boxy. Een van de andere nieuwe modellen is de Octagon XS, een schakelarmband en horloge in één. We are in love!

DSTRCT bags

Wij zijn fan van de nieuwste DSTRCT tassen! De collectie bestaat uit vele leuke modellen en kleuren! De mooie paarse kleur springt er natuurlijk uit en deze is super om te combineren met een wat basic outfit! Of als je durft met een mooie print. In de collectie zitten tassen in allerlei formaten, zo is er voor iedereen en elke gelegenheid een geschikte tas! Shop de tassen hier..

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »