• Lorem ipsum
Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...

NEW COLLECTION | Prachtige pre-spring items!

27 Jan 2023

Je shopt nu het eerste deel van onze nieuwste pre-spring collectie online & in de boutique yay! De mooiste lichte kleuren en zachte materialen, gecombineerd met veel nieuwe tassen en accessoires. Statement oorbellen, bagstraps en de leukste gilets shop je allemaal in deze collectie!

All nudes!

Je ziet dit seizoen weer ZO veel nude kleurtjes en we love it! Van zachte truien tot blouses en pantalons. Maar ook in de tassen collectie zien we veel bruintinten en dit is zo mooi te combineren. De nieuwste tassen van Núnoo hebben de mooiste bruin- en beige tinten. Of style je tas af met een lichte bagstrap en geef jouw tas een unieke look!

Jeans

In onze nieuwe collectie shop je de mooiste jeans. Zo hebben we de musthave stras jeans toegevoegd! Een jeans met high waist en rechte pijp die vol zit met prachtige stras steentjes. Of ga je liever voor een wide leg jeans, een beige mom jeans of een zandkleurige flared jeans? We've got it all!

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »