• Lorem ipsum

Haaraccessoires

Filters
Haaraccessoires

Haaraccessoires volgens de laatste trends

Bij LOTZ & LOT shop je haaraccessoires volgens de laatste trends om jouw lookje mee af te stylen! We zorgen ervoor dat deze collectie wekelijks vernieuwd wordt, waarbij gekeken wordt naar nieuwste trends, kleuren en printjes. De collectie bevat merken zoals Sui Ava en Rocky Rosa. We hebben geprobeerd een mooie selectie gemaakt voor de online shoppers. Wil je nog meer keuze? Kom dan gezellig shoppen in onze boutique in Zundert! 

Bad hair day?

Sta je in de ochtend op met een bad hair day? Door een leuke klem of elastiek in kleur of printje maak het helemaal goed! Zorg ervoor dat niet alleen je outfit, maar ook je haar er fashionable uitziet. De haaraccessoires van LOTZ & LOT zijn een echte toevoeging aan jouw outfit of the day!

Essentials

Haaraccessoires zijn een essential in iedere handtas! Een klem is een extra accessoire en zo handig om de hele dag door je haar op te kunnen steken. Bij de haaraccessoires van LOTZ & LOT gaat het om comfort, kwaliteit en gemak! Dit in combinatie met leuke printjes en kleurtjes, worden de haaraccessoires een essentials voor iedereen.