• Lorem ipsum

Kleine tasjes

Filters
Kleine tasjes

Small bags

Wij zijn gek op onze ruime collectie kleine tasjes! Deze collectie van Lotz & Lot bestaat uit veel populaire merken en tasjes in verschillende kleuren en stijlen volgens de laatste trends. Kleine tasjes zijn te dragen cross-over, aan de hand of sommige zelfs op de heup. De meeste kleine tasjes van Lotz & Lot hebben een afneembaar hengsel zodat je ze leuk kunt pimpen met een bagstrap

Trendy of Brandy

Op zoek naar een mooie, tijdloze tas met een hoge kwaliteit? Zoek je een hippe crossbodybag volgens de laatste trends? Of wil je een uniek en bijzonder tasje voor dat aankomende feestje? Je shopt het allemaal bij LOTZ & LOT! Wij vinden het belangrijk om binnen onze tassen een divers aanbod in merken, stijlen en prijzen te hebben. Je shopt prachtige merken zoals Burkely, Markberg en Myomy. Deze merken hebben tassen die jarenlang mee gaan in allerlei stijlen. De tassen van Baggyshop en Fique the Label zijn ontworpen na de laatste trends en zijn perfect voor een leuk feestje! Naast deze merken hebben we ook veel tassen in ons eigen merk waarbij we wekelijks nieuwe items toevoegen! Hierbij kijken we naar de laatste trends en mooiste modellen.

Style hem af!

Een tas toevoegen aan jouw outfit maakt hem pas compleet! Met een hip handtasje, jurkje, blazer en zonnebril ben je ready voor een terras date met jouw vriendinnen! Een mooie merktas, pantalon en blouse zijn de essentials voor een trendy werkoutfit! Maar met een crossbody bag, jeans en comfy shoes ben jij klaar voor een dagje shoppen. Voor iedere gelegenheid shop jij een kleine tas bij LOTZ & LOT!

Sale sale sale

Ieder seizoen vind je bij LOTZ & LOT een grote sale! Het kan dus zomaar zijn dat je jouw favoriete tasje shopt met een mooie korting! Shop jij die leuke deal? Houd onze socials in de gaten voor een aankondiging wanneer de nieuwe sale ronde start! Maar wil je niet te laat zijn en het tasje uit jouw dromen sowieso bemachtigen? Shop dan snel!