• Lorem ipsum

Armbanden

Filters
Armbanden

Shop jouw armbanden bij LOTZ & LOT 

Onze armbanden collectie bestaat uit zilver- en goudkleurige armbanden met een goede kwaliteit. Combineer verschillende stijlen voor een echte bracelet party. Merken zoals My Jewellery, ZAG Bijoux, Kalli Kalli en Go Dutch Label. Hou je van een minimalistische sieraden stijl? Of ga je liever voor grovere sieraden? Goud, zilver of rosé? Bij LOTZ & LOT shopt iedereen haar favoriete armbanden!

Creëer jouw armparty!

Creëer jouw armparty met de armbanden van LOTZ & LOT! Combineer subtiele armbanden van My Jewellery met schakelarmbanden van Kalli Kalli. Of ga liever voor een speciaal armbandje met mooie details van 24Kae. Natuurlijk heb je ook nog vele armbandjes met parels, kralen en kleurtjes! Wij houden ervan om alles te mixen & matchen en persoonlijke armparty te creëren!  

Gift tip

Een armbandje is het perfecte cadeautje voor jouw vriendin/zus/collega/nicht/moeder! Je kan alle kanten op en er is voor ieder wat wils! Verras jij iemand met een persoonlijk sierraad? Ga dan voor een armbandje met initial. Ook deze zijn verkrijgbaar in subtiele of grovere versie, in het goud of zilver. Zo verras jij iemand met het sierraad van haar dromen!

Help me out!

We begrijpen bij LOTZ & LOT dat het soms moeilijk kan zijn om een unieke armparty samen te stellen! Er is zo veel keus en je kan zó veel kanten op. Heb je hulp nodig bij het kiezen van jouw nieuwe armbanden? Stuur ons een appje en wij helpen je heel graag. Zo zorgen we er samen voor dat jij ready bent voor het volgende feestje, de bruiloft van volgende week of een bijzondere feestdag!