• Lorem ipsum

Kettingen

Filters
Kettingen

Kettingen

Bij LOTZ & LOT ben je aan het goede adres voor sieraden. Shop de leukste kettingen bij LOTZ&LOT. Onze kettingen collectie bestaat uit zilver- en goudkleurige kettingen met een goede kwaliteit. Merken zoals Elina Rosina, My Jewellery, By Jam en ZAG Bijoux. Combineer verschillende kettingen voor een echte necklace party. We zorgen ervoor dat we kijken naar de laatste trends en deze ook aan jou kunnen aanbieden. Ook kwaliteit is voor ons enorm belangrijk! Wij kiezen sieraden zorgvuldig uit en geven graag het beste advies bij iedere aankoop.

Layers layers layers

Met de kettingen van LOTZ & LOT kun je eindeloze combinaties maken! Wij zijn dol op laagjes! Combineer een korte basic ketting met een langere schakelketting en zorg voor een opvallende necklace party. Ga voor verschillende design en printjes en mix & match erop los! Hulp nodig bij het combineren van kettingen? Aarzel dan niet om ons een mailtje, privéberichtje of appje te sturen!

Stainless steel

Binnen onze kettingencollectie gaan wij voor de beste kwaliteit! Shop bij LOTZ & LOT kettingen van het materiaal stainless steel. Dit materiaal verkleurt niet en zo kun je jouw kettingen gewoon dragen onder de douche! En zelfs shinen met jouw sieraden tijdens een beachday! Bij iedere productbeschrijving vind je het materiaal van dat sieraad. 

Mixen & matchen

Ga voor een compleet nieuwe jewelry look en mix & match onze kettingen met de mooiste armbanden, horloges en oorbellen! Ga je voor een setje met dezelfde oorbellen, armbandje en ketting? Of ga je voor een gewaagde look en combineer je verschillende materialen en stijlen met elkaar? Bij LOTZ & LOT shop je een ruime collectie sieraden voor iedereen!