• Lorem ipsum

Riemen

Filters
Riemen

Trendy riemen

Bij LOTZ & LOT shop je een ruime collectie aan riemen in de nieuwste trends en stijlen. De collectie bevat merken zoals DSTRCT. Ook shop je veel riemen van het eigen merk LOTZ & LOT. Dit zijn de leuke en betaalbare riemen volgens de laatste trends! 

De finishing touch!

Een riem kan je natuurlijk dragen voor het gemak of zodat je broek niet afzakt. Maar style je riem op een jurkje of in een jumpsuit en het kan dé finishing touch zijn van jouw outfit! Met de taille riemen die je shopt bij LOTZ & LOT creëer je in een wijdere outfit een mooie taille. 

Ga jij voor een zwarte basic riem of wil je liever een riem om een fashion statement te maken? Een basic riem kan je altijd dragen en met alles combineren. Een statement riem kan leuke studs of chains bevatten of een mooie grote gesp waardoor jouw outfit eruit springt! 

Kom langs in de boutique

Wil je de riem liever in het echt passen of wil je persoonlijk advies? Kom langs in onze boutique in Zundert en wij helpen je heel graag! Woon je niet in de buurt van Zundert en ben je toch benieuwd hoe alles samen kunt stylen? Volg ons dan via FacebookTiktok en Instagram, wij inspireren je graag met leuke combinaties!