• Lorem ipsum

Portemonnees

Filters
Portemonnees

Portemonnees shop je bij LOTZ & LOT

Bij LOTZ & LOT shop je accessoires en de laatste trends die perfect zijn om jouw lookje mee af te stylen! We hebben een ruime collectie aan portemonnees. We zorgen ervoor dat deze collectie wekelijks vernieuwd wordt, waarbij gekeken wordt naar nieuwste trends. De collectie bevat merken zoals Burkely, DSTRCT en Zusss.

In alle soorten en maten!

Of je nu wil gaan voor een grote portemonnee die je zelfs als clutch kunt dragen of een kleine pasjeshouder, we've got it all! Zoek je een portemonnee waar je jouw telefoon in kwijt kunt of net wat meer dan alleen pasjes en muntjes? Ga dan voor een grote portemonnee met veel vakjes, zo kan je van huis zonder tas! Ga je op stap of een dagje weg en heb je een klein tasje bij? Een kleine pasjeshouder is dan perfect om mee te nemen! 

Advies over jouw aankoop

Wij kiezen al onze artikelen zorgvuldig uit en geven graag het beste advies bij iedere aankoop. Heb je een vraag over een product? Aarzel dan niet om ons een mailtje, privéberichtje of appje te sturen. Of kom natuurlijk snel langs in onze boutique in Zundert.