• Lorem ipsum

Bij LOTZ & LOT shop je een grote collectie aan kleding, tassen, sieraden en accessoires volgens de laatste trends. Elke week wordt de winkel en webshop aangevuld met de nieuwste items. Shop jouw favoriete item uit een collectie die met veel zorg is samengesteld! Bij LOTZ & LOT shop je de leukste trend items in combinatie met mooie merken zoals Ydence, Myomy en Rosefield. Combineer een mooie tijdloze pantalon van een merk met een trendy blouse of gilet van onze eigen collectie.

Boutique
We hebben een mooie selectie gemaakt voor onze online shoppers. Wil je graag de gehele collectie van LOTZ & LOT bewonderen? Kom dan shoppen in onze boutique! In ons authentieke pand in Zundert staan wij 5 dagen per week voor je klaar. Kom gezellig langs in de boutique en kijk lekker rond. Wil je extra advies over het stylen van een outfit, meer weten over de kwaliteit van een tas of zoek je een cadeautje voor iemand? Dan helpen wij graag!

Style jouw look af
Maak jouw outfit compleet bij LOTZ & LOT. Wat is een leuke outfit zonder accessoires? Bij LOTZ & LOT shop je jouw gehele look! Van zonnebrillen tot horloges en oorbellen. We've got it all!! Natuurlijk kan ook een tasje niet ontbreken bij jouw outfit. Van opvallende, kleurrijke tasjes om jouw basic outfit af te maken, tot de mooiste tijdloze merktas. Maak jouw favoriete tasje nog af met een te leuke bagstrap en you're ready to shine! Wij zijn dol op tassen en onze tassencollectie is daarom ook reuze!

Gifts
Op zoek naar het perfecte cadeautje voor jezelf of iemand anders? Bij LOTZ&LOT helpen we je graag om iemand te verrassen! We houden van het uitzoeken van cadeaus en anderen gelukkig maken! Ga voor een cadeaubon, een lekkere giftset of een mooi sierraad.