• Lorem ipsum

Zonnebrillen

Filters
Zonnebrillen

De nieuwste zonnebrillen bij LOTZ & LOT

Bij LOTZ & LOT shop je accessoires en de laatste trends die perfect zijn om jouw lookje mee af te stylen! We hebben een ruime collectie aan zonnebrillen. We zorgen ervoor dat deze collectie wekelijks vernieuwd wordt, waarbij gekeken wordt naar nieuwste trends, kleuren en printjes. De collectie bevat merken zoals Ikki.

De perfecte zonnebril voor jouw gezicht!

Bij LOTZ & LOT hebben we zonnebrillen in vele kleuren, vormen en stijlen! De keuze kan dus ook super moeilijk voor je zijn. Met de aanschaf van een nieuwe zonnebril is het belangrijk om rekening te houden met je gezichtsvorm. Met een ovaal gezichtsvorm heb je geluk, de meeste vormen en stijlen kunnen bij jou! Ga wel voor een grotere zonnebril want een smallere laat je gezicht langer lijken. Heb je een rond gezicht? Dan zal een rechthoekig of vierkant model jouw gezicht meer contour geven. Asymmetrische vormen die van onder smaller zijn, steken wat af bij het zachte gezicht! Voor iemand met een hartvormig gezicht is het weer beter om te gaan voor een ronder model. Deze zijn ook gezicht voor rechthoekige gezichten. Maar die hebben meer keuze, ook vlindervormen en cat-eye frames zijn een goede keuze!

Wil je graag persoonlijk advies over een zonnebril? Kom dan snel langs bij onze boutique in Zundert en laat je persoonlijk adviseren.

Garantie

Op de meeste van onze zonnebrillen zit een garantie zodat je bent verzekerd van een goede kwaliteit! De zonnebrillen van LOTZ & LOT bieden een goede UV-A & UV-B bescherming. Alle brillen worden geleverd met brillenetui en brillendoekje zodat je meteen compleet bent na jouw aankoop!