• Lorem ipsum
Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...

De stage van Fleur!

28 Jan 2021
door Fleur Bellemans

Waarom ik voor Lotz&Lot koos

Sinds kleins af aan ben ik altijd al geïnteresseerd geweest in kleding en sinds een paar jaar maak ik soms ook eigen kledingstukken (voornamelijk nog voor carnaval). Mijn droom is daarom ook om ooit mijn eigen kledinglijn op te zetten en mijn eigen bedrijf te beginnen. Om hier alvast een voorproefje van te nemen, koos ik voor een stageplek bij Lotz&Lot. Ik hoopte hier een hoop te leren over hoe het leven eruitziet van iemand met een eigen kledingbedrijf. Nu ik dit gezien heb, kan ik alleen maar hopen dat mijn eigen bedrijf zoals Lotz&Lot wordt later.

De start van mijn stage

Op 25 Augustus startte mijn stage bij Lotz&Lot. In eerste instantie had ik gekozen voor een bedrijf in het buitenland, maar vanwege alles rondom corona ging dit niet door. Een nieuwe stageplek vinden was helaas nog niet zo makkelijk. Vanuit school kregen we een database waarin stage bedrijven stonden en alleen daar mochten we uit kiezen. Na een tijdje zoeken liep ik tegen de vacature van Lotz&Lot aan. Ik werd gelijk helemaal enthousiast toen ik hem doornam, want dit waren precies de werkzaamheden die ik heel graag zou willen leren. Ik wilde vooral gaan zien of ik dit op langere termijn nog leuk zou vinden om te doen.

Ik kan je nu vertellen dat ik het nog steeds mega leuk vind! Dit komt niet alleen door de werkzaamheden, maar vooral door het team binnen Lotz&Lot.

Waarvan ik het meest heb genoten tijdens mijn stage

Dit bedrijf wordt met zoveel passie en enthousiasme gerund en dat is ook aan alles te zien. Van iedereen die bij Lotz&Lot werkt heb ik zoveel geleerd en mogen proberen. Ik heb alle vrijheid gekregen om zelf aan te geven wat ik graag wilde leren en waar mijn interesses lagen. Ik heb door mijn stage nieuwe interesses ontdekt en hopelijk ga ik daar in de toekomst meer van ontdekken. In ieder geval ga ik door met het beoefenen van fotografie door deze lessen op school te gaan volgen.

Wat mijn werkzaamheden bij Lotz&Lot inhielden

Waarschijnlijk vragen jullie je nu wel af welke werkzaamheden ik dan allemaal heb mogen uitvoeren. Ik kan je vertellen dat is best een lijstje, maar ik heb alles met plezier gedaan. Voornamelijk was ik verantwoordelijk voor de webshop. Ik heb producten op de webshop gezet en de webshop bestellingen klaar gemaakt. Ook heb ik geleerd hoe ik foto’s maak voor Instagram of Facebook, in de winkel gestaan, de etalages opnieuw ingericht, filmpjes gemaakt voor op stories en templates en post ontworpen met teksten zoals ‘fijne pakjesavond’. Ik ben Lotz&Lot dankbaar dat ik al deze werkzaamheden heb mogen uitproberen!

Wat ik nog toe wil voegen

Ik wil iedereen bij Lotz&Lot bedanken voor alles wat ik van ze heb mogen leren en de samenwerking. Ik kan mij geen betere stageplek wensen en ga iedereen ontzettend missen. Door Lotz&Lot heb ik mijzelf beter kunnen ontplooien en heb ik geleerd meer mezelf te zijn. Dat is iets wat ik nooit meer ga vergeten.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »