• Lorem ipsum
Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...

NEW BRAND | Atelier Rebul

22 Mar 2023
door Amber van Overveld

YAY, wij hebben een prachtig nieuw merkje aan onze collectie toegevoegd. Atelier Rebul shop je vanaf nu bij LOTZ & LOT! Home & gift items met de meest heerlijke geuren. Van parfum tot geurstokjes, geurkaarsen en hand lotion. Shop het in de boutique en online!

Istanbul

De grootste collectie van Atelier Rebul is 'Istanbul'. Een heerlijke en unieke geur in verschillende items. Zo shop je een geurkaars, geurstokjes, handzeep en -lotion en een prachtige eau de parfum. 

No. 94

Onze favoriete collectie is de No. 94. Een mooi minimalistisch design en gouden afwerking. Shop hiervan een hand- en bodylotion en een heerlijke eau de parfum (ruikt naar Baccarat Rouge 540 ;)). Bekijk een filmpje van de parfum hier.

Geurstokjes

Atelier Rebul heeft veel geurstokjes & geurkaarsen in verschillende geuren, zo voor ieder een eigen smaak! De geuren blijven lang hangen en ruik je goed. Shop bij LOTZ & LOT de 'Istanbul', '1895', 'Flower Fusion' & 'Hemp Leaves'. Ga jij voor een frisse, bloemengeur of een kruidige geur? 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »