• Lorem ipsum
Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...

PARTY COLLECTION | Time to remember

17 Nov 2022
door Amber van Overveld

De partycollectie van LOTZ & LOT is uit! YAY! De mooiste items om er een time to remember van te maken. Van glitter outfits tot prachtige tasjes, statement sieraden en more! In dit blog lees je hoe onze partycollectie aansluit bij DE trends van aankomend seizoen.

Pailletten all the way!

Pailletten zijn on trend aankomend seizoen. Je ziet ze op broeken, croptops, jurken en mooie blouses. Shop onze favoriete paillettenbroek van Y.A.S hier of ga voor de jurk. Ook kleur en pailletten gaan perfect samen. De trendkleuren royal purple en magenta staan prachtig in combinatie met pailletten. Of ga voor de chique donkergroene kleur!

Statement sieraden

Ga dit seizoen voor een opvallende sieradenparty en maak hiermee jouw look helemaal af. Bij LOTZ&LOT shop je veel grote oorbellen met kleuren, glitters en kralen. Van merken zoals My Jewellery, Eline Rosina, Go Dutch Label en 24Kae. Maar ook een stylish horloge mag niet ontbreken bij jouw party look. Shop de nieuwste trend van Rosefield die een armband en horloge combineert.

Statement jewelry

BAGS BAGS BAGS

Bij jouw partylook hoort natuurlijk ook een tas. Dit seizoen zien we veel opvallende tasjes en we love it! Zo zijn de metallic tasjes helemaal het einde. Ook tasjes met printjes of gouden kettingen kunnen jouw outfit maken! De little black bags zijn ook niet weg te slaan uit het modebeeld. Ons nieuwe merkje Núnoo heeft de mooiste kleine tasjes met veel details en gouden of zilveren kettingen in neutrale kleuren en printjes.  En… vergeet natuurlijk de bagstraps niet, die we zien in allerlei verschillende stijlen!

Bags

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »