• Lorem ipsum
Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...

WHAT'S NEXT? Dé fashiontrends en trendkleuren voor aankomend seizoen!

19 Jul 2022
door Amber van Overveld

Wij zijn nog enorm aan het genieten van alle zomerjurkjes en heerlijke temperaturen. Maar stiekem zitten we met ons hoofd al bij volgend najaar seizoen.. Niet om de regen of het slechtere weer, maar om de geweldige trends die ons te wachten staan! Want wat gaan we veel zien in de fashion en wat worden de trendkleuren? Lees hier met ons mee!

COLORFUL AUTUMN

Dit najaar gaan we heerlijk door met het dragen van felle kleuren! Royal purple is een kleur die we nu al veel beginnen te zien en deze blijft het hele najaar en de winter lang. Maar ook de prachtige kleuren magenta en cobalt die deze zomer in waren, blijven nog even bij ons! Naast deze parels wordt de kleur zesty green helemaal hot. Een prachtige groene limoenkleur waardoor iedere outfit een eyecatcher wordt! We gaan de kleuren terugzien in tasjes, truien, pantalons en blazers. Deze felle kleuren zijn gemakkelijk te combineren met een basic en voor de durfals onder ons met een gave dierenprint. We love it!

                

SUIT UP

Het is tijd voor suits dit najaar! We gaan heel veel pakken zien in allerlei kleuren, met prints en verschillende modellen. Vooral de oversized blazers en rechte broeken worden helemaal in. Ga voor een pak in een van de felle kleuren die we hierboven hebben genoemd. Is dat net iets too much voor jou? Je zult ook veel prints gaan zien met de kleur erin verwerkt, denk aan een pied de poule met cobalt! 

NEUTRALS

Yay! Ondanks we heel erg fan zijn van de felle kleuren, houden wij stiekem nog het aller meest van neutrals. Beige en bruintinten blijf je in het najaar en de winter zien! Dan wel de warmere tinten zodat het niet flets kan maken. Natuurlijk super leuk om te combineren met een felle kleur, maar onze favoriet is de all neutral look. Al deze tinten zijn gemakkelijk samen te combineren waardoor dit een easy peasy trend is! Een grote trendkleur wordt het zacht bruin, ook wel autumn beige. Deze kleur zorgt voor veel een chique look. Perfectly Pale is de andere grote trendkleur dit jaar, wat je voornamelijk terug ziet in linnen items!

       

All about the arms

Dit najaar wordt de nadruk gelegd op onze armen.. Dit klinkt misschien een beetje raar maar in de mode gaan dit seizoen de schouders en armen centraal staan. De pofmouw wordt helemaal hot en ook de schoudervulling mag niet ontbreken! Deze gaan we vooral in blazers en jasjes terugzien. De pofmouw in allerlei kledingitems als turtlenecks, knits, jurkjes en blouses! Naast deze leuke trends zijn, loop je er met bijzondere mouwen ook fashionable bij. Denk hierbij aan wijde mouwen, one shoulders, uitlopende mouwen en vooral de ballonmouwen.. Combineer dit met een hippe schoudertas en je maakt deze trend helemaal af!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »