• Lorem ipsum

Day & Eve

Filters
Day & Eve

Day&Eve is een product van Go Dutch Label, sinds 2014 zijn wij al bezig met het creëren van een divers aanbod aan betaalbare stijlvolle sieraden met oog op duurzaamheid, toegankelijk voor iedereen, met een verbazend goede kwaliteit en verrassend lage prijzen.

Day & Eve is niet zomaar een sieradenmerk – Ze zijn een feestje voor iedereen die wil stralen, of het nu dag of avond is. Bij Day&Eve geloven ze dat elk moment een kans is om te schitteren, om jezelf te laten zien. De slogan zegt het allemaal: “Keep on shining!”

Hun verhaal begon met een liefde voor sieraden die meer vertellen. Ze wilden geen gewone accessoires maken, maar stukken die jouw persoonlijkheid en eigen stijl laten zien. Alles wat ze maken, is met aandacht voor jouw expressie ontworpen. Of je nu iets zoekt voor een relaxte dag of voor een avondje uit, onze collecties hebben voor ieder wat wils.

Wat Day&Eve zo tof maakt, is dat ze altijd oog hebben voor trends én tijdloze schoonheid. Ze volgen de nieuwste trends op de voet, maar steken ook veel tijd in onze essentials collectie. Sommige dingen gaan namelijk nooit uit de mode, en die koesteren ze.